Navigace: Queen - Královská legenda: Fórum - Ostatní umělci, revivaly: Na jaké placky se těším :-)

Forum

--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky [1] 2
SomebodyToLove: Na jaké placky se těším :-)28.05. 2008 14:08
Čas od času sem někdo napíše tip na CD, DVD - dnes přicházím "se svou troškou do mlýna" i já :-)
Na tyto "placky" se docela těším..

Journey - od dob co se o ně více zajímám je na postu zpěváka čtvrtý chlapík, ale pořád mě ještě neomrzelo je poslouchat:-)
www.bestrock.cz

Genesis

www.cd-net.cz

Příspěvek naposledy editován 28.05. 2008 14:11

101.dmac 08.09. 2012 10:25
99 - hezké, Kylie mám rád i tak (Can´t get you outta my head apod.), ale tohle je super.

102.dmac 08.09. 2012 10:50
re 96 - dobrý, poslechl jsem si to celé. Jednička s hvězdičkou a dvakrát podtržená patří ale hlavně za ten výraz "radio Luxemburg je osobnou vatikánskou katedrálou" - přesně tak jsem to zažíval i já :-)

103.bulsara 13.09. 2012 08:07
Huh, to sú mi ale veci .... www.amazon.co.uk
... ten live album mal v určitých časoch na intráku pred "100 rokmi" priam kultový status :) ...

Táto jeseň bude hotové peklo pre peňaženku ... Wings, Rolling Stones, AC/DC, Queen, F. Mercury, T. Amos, K. Minogue, The Who, totok a The Killers ...

... edit - The Killers škrtám, až takéto srágory "už" nemusím :-D ...

Příspěvek naposledy editován 01.10. 2012 07:36

104.bulsara 14.09. 2012 09:19
103. ... Prestaňte !!! Už nestačííím ... musicserver.cz :D

Tento titul má potenciál prevalcovať celý vianočný audio-video trh (samozrejme v normálnych trhoch s hudbou) ... Koľkože to bolo záujemcov vtedy o lístok? Podeľme dvadsiatimi a máme pozíciu v top ten ...

Příspěvek naposledy editován 14.09. 2012 14:06

105.bulsara 28.09. 2012 07:53
Uf to letí sakra ...
To bola doba - politbyro UV KSČ ovládol Jakeš, Gusto na hrade schol ako exponát v múzeu Madame Tussauds, v Moskve fúkal do 70 ročného prachu Gorbačov, a US rebríček ovládli INXS ... A v tom neskorom jesennom čase a. d. 1987, osobne príčuchujúc vojenskému drilu na posádkovej dlažbe pod múrmi Borov v Plzni, či vo vyhriatej cimre novučičkej prístavby vojenskej nemocnice v Klatovoch, tam kdesi na Kampe šlapali spadnuté lístie v totálnej anonymite hošíci zo zeme kengur... "U nás" neznámi, "za železnou oponou" kométicky obdivovaní ... Až s odstupom pár mesiacov niekde na stránkach Mladého světa (či Melodie?) svietila fotografia sympatických háristov Chrisa Thomasa a Michaela Hutchencea s informativnym článkom o tom, ako bola "naša" matička stovežatá poctená ...

Tá atmosféra ... jo takto si ju pamätám z mojich prvých návštev a pobytov 1988 - 1989 ... Šípová Ruženka (vtedy), ktorá ani v tej šedi každodennosti nedokázala ukryť tú úžasnú krásu ...
Absolútne vystihujúce ... nadôvažok s tým sympaťákom Michaelom ... : www.youtube.com

Takže 25 rokov .... www.amazon.co.uk ....
Ešte dovetok ... Že sa "opona" už "roztápala" bolo napriek napínaniu svalov moci zrejmé snáď každému ... V tom mikrosvete hudobného koníčka napríklad aj na tom, že som doma v miestnom opusáckom obchode mohol vo výklade zazrieť koncom zimy 1989 tento album (vedľa prelomového od Susan Vega) a (samozrejme) zakúpiť (tuším 100 Kčs)... Dovozy z Juhoslávie ...

Příspěvek naposledy editován 29.09. 2012 10:49

106.Mirek R. 28.09. 2012 22:23
105: Neuvěřitelné, polovina mého života ... Tohle stejně píšeš jen pro mne, dmaca a Akádu, ostatní nepochopí ... Michaela věčná škoda, byl fakt sympaťák.

107.bulsara 28.09. 2012 22:42
Hmm neuveriteľné, taká grátis reklama ... Dnes by za to mestskí radní museli vytiahnuť z kasy veľký peniaz ...(ale zase kto dnes Prahu nepozná, že?!) Hmm bolo by zaujímavé, kto im dal tip ... Muselo to byť vtedy pre ich manažment za pár drobných ... Ale vkus mali. Pamätám si legendu, že dáky dobový hudobný kritik zo západu si to mesto tipol na Štokholm hehe ... Ináč boh vie, či z toho mužského komparzu ešte niekto žije. A vraj ta sympatická bruneta (čiernovláska?) je dnes pani Dejdarová ???

Tak jo, ešte jeden neomylný zásah do secesnej krásy Obecního oného ... www.youtube.com

Večná škoda toho sympaťáka ... Dnes je pre obecné povedomie tak "trochu" zabudnutý ... 22.novembra tomu bude už 15 rokov ...

Příspěvek naposledy editován 28.09. 2012 23:09

108.dmac 29.09. 2012 10:45
INXS byli vynikající. Ve zšedlé a oprýskané Praze, kde se tehdy řešily změny v politbyru ÚV KS SSSR a jiné, dnes zcela nevýznamné a směšné záležitosti tehdy natočili pro album Kick 3 videoklipy. Jeden je ten slavný, filmovaný na víc místech v našem hlavním městě, další dva méně známé v secesním Obecním domě. Hráli u nás jenom jednou, bylo to v r. 98, ale v poloprázdné Sportovní hale. Bylo to součástí akce, kde snad vystoupila i Sheryl Crow, propagace byla tehdy trapně slabá, možná to média bojkotovala i z jiných důvodů, promotérem byl totiž těžce neoblíbený týpek, co 4 roky předtím vyprodal Strahov s Pink Floyd, a protože to nebyl nikdo z dosud známých pražských promotérů ani majitelů agentur a tak ho mezi sebe nevzali. To je už ale dneska jedno, kdo ví, jak to vůbec bylo. INXS každopádně hráli v Praze den předtím, než v malém sále paláce kultury hrábl do strun narezavo obarvený David Bowie. Byl jsem tam s jednou mladinkou koc a byli jsme bez sebe nadšením. Překvápkem bylo, když pár písniček po začátku nenápadně přišel Michael Hutchence a postál u zvukařů. Pak se vydal do publika, aby byla Davidovi blíž. Tam jsem na něj narazil a chtěl s ním prohodit pár slov, neměl ale zájem, chtěl si užít Bowieho. O pár týdnů později ve zprávách oznámili, že ho v nějakém hotelu našli oběšeného. Údajně experimentoval s jakousi úchylnou formou přidušení, která měla vyvolat sexuální vzrušení a nějak se mu to vymklo. Zůstala po něm partnerka s malou dcerkou. Tou partnerkou byla kdysi známá televizní moderátorka Paula Yates, bývalá manželka Boba Geldofa, která kvůli Michaelovi opustila rodinu. Nedlouho po jeho tragickém skonu se předávkovala a dnes jejich dítě vychovává společně s vlastními dcerami dříve jmenovaný Geldof. INXS se už nikdy nepodařilo navázat na dřívější slávu, vystupovali s několika různými zpěváky (např. Terence Trent D´Arby), pak v nějaké reality show vylosovali jednoho, který s nimi natočil solidní CD Switch, ale pak to nějak chcíplo. Škoda. Každopádně vzpomínám, když jsem tenkrát v 80. letech kdesi viděl Never Tear Us Apart, jak jsem se dmul pýchou, že si INXS vybrali Prahu, že tam celý svět uvidí ta krásná zákoutí a řadu míst, která jsem měl tehdy prochozená a jak jsem ani na minutu neuvažoval o tom, že by zde tehdejší režim mohl někdy změnit a že to navždy zůstane zakonzervované tak, jak to tehdy bylo. A ještě něco - v části toho klipu Michael prochází Starým živovským hřbitovem, kam jsem následně v létě zašel a na jeden náhrobek, kolem kterého tehdy mj. prošel položil pod kamínek vzkaz s jistým přáním, které se tehdy zdálo dost utopické. Pro jistotu, že by mě někdo sledoval jsem text napsal pro případného špeha tak, aby mu nerozuměl. A možná i proto se mi záhy ono přání vyplnilo.

Příspěvek naposledy editován 29.09. 2012 12:40

109.bulsara 29.09. 2012 11:09
Pekná spomienka Davide ... Dám len korekciu, nie: "Hráli u nás jenom jednou, bylo to v r. 98,...", ale:
"Hráli u nás jenom jednou, bylo to v r. 97,..." (Vcelku zaujímavú rozhovor vtedy s Michaelom v Rock&Pop-e.)
Pre kapelu to musela byť riadne studená sprcha ... Po prepade záujmu o tvorbu kapely i ňu samotnú a takmer polorozpade v polovici 90-tych rokov prišiel nový nádejný album a svetové turné v roku 1997 a ... Michael ... Tie varianty smrti sú stále otvorené ... Ja súkromne verím v samovraždu ... V zlom psychickom stave, pri značnej citovej senzibilite Hutchencea ničeného vzťahom a okolnosťami toho vzťahu "s tou blondýnou" a jej dominantným manželom, k tomu alkohol a "prášky" ... no myslieť vtedy na sexuálne vzrušenie ... "já ti nevím Karle" ...
Tuná je vcelku zaujímavý výcuc tých udalostí ... značne trpký a deprimujúci, obzvlášť aj v tom, čo bolo "potom" ... en.wikipedia.org ... ale ozajstnú pravdu si zobrali hlavní aktéri do hrobu ...

Příspěvek naposledy editován 29.09. 2012 11:52

110.dmac 29.09. 2012 11:54
109 - díky za článek z wikipedie a opravu v datu, už jsem ten malý rozdíl zapomněl. Příčiny jeho smrti se už ale nikdy nedozvíme. Je smutné, že s tou malou Tiger Lily se pak všelijak manipulovalo a že asi až ve starším věku pozná své pravé příbuzné v Austrálii. I další videoklipy INXS byly perfektní, škoda, že to všechno tak nějak zapadlo, dodnes jsou ty písničky svěží. Ještě si vzpomínám, že když jsem krátce před vánocemi 1991 odjížděl z Londýna, byly všude plakáty s červeným X, titulem jejich nového alba. Z nadcházejícího turné vydali později i VHS/DVD s koncertem ve Wembley, na což jsem se díval až někdy kolem r. 2005 s jistou R. v bytě jejich rodičů na Žižkově (byli samozřejmě na chalupě). Byla velká fanynka kapely a s nadšením, že si v tomhle rozumíme, otevřela tátovu vodku. Všelijak jsme pak blbli, ale skončilo to tím, když najednou zbledla a vzápětí zezelenala a začalo se jí nebezpečně navalovat. Stačil jsem jí ještě odtáhnout na chodbu, kde nebyl koberec a tak se ta tyčka rozprskla jen na dlažbu v předsíni . Do rána s ní už nic nebylo a ten koncert jsem do konce taky neviděl :-(

Příspěvek naposledy editován 29.09. 2012 13:04

111.bulsara 29.09. 2012 12:52
Wau, ty balíš holky po čtyřicítce? Já vím, nejlepší věk :-), ale přes to ... :) Že bych ti jako "usazenej" záviděl ... ?! Podumám ... :)

Tunaky full a v "domácej" pohode ... Taká erekcia v najlepšej kondícii a v svetovej pozornosti ... Potom už len a len z kopca ... www.youtube.com ... pre mňa trochu moc popovo okázalé, ale atmoška dobrá. Nemám, nevidel som celé, ale ak by to raz posunulo sa niekým na blu-ray, začnem vážne uvažovať. Recencie (no ako kde a u koho ...) veľmi pozitívne: musicserver.cz

Příspěvek naposledy editován 29.09. 2012 12:54

112.bulsara 03.10. 2012 09:40
105.: ... hmm čo som našiel :) www.uzzno.sk
inxsmusic.hu

Příspěvek naposledy editován 03.10. 2012 09:45

113.Ptr 13.01. 2013 21:02
V závěru dubna vychází nová deska Purple (s pravděpodobným byť zatím oficiálně nepotvrzeným názvem "?!"), v červnu vychází nová deska Sabbath (s potvrzeným názvem "13")... co takhle kdyby tuhle hozenou rukavici zvedli taky Zeppelini? :))

114.simaaa 18.01. 2013 12:05
A v breznu vychazi nova deska Davida Bowieho :)

115.bulsara 18.01. 2013 16:52
Práve som si pod dojmom tej týždňovej správy kúpil snáď najpodceňovanejšiu Bowieho dosku - u mňa snáď najpreceňovanejšiu :), ktorú som kedysi v stredoveku náhodou kúpil u nás v kamennom obchode vo vinyli - "Tin Machine" ... Paráááda, konečne po 24 rokoch na digitáli :-).

116.dmac 19.01. 2013 13:33
Tin Machine bylo fajn překvápko (i když komerční neúspěch), dvojka už byla slabá. Trojka, tedy živák Oy Vey Baby (nebo tak nějak) se už nedá nikde sehnat. Existuje stejnojmenná koncertní videokazeta, kterou dělali naší známí DoRo, nikdy jsem to ale neviděl. www.youtube.com

Příspěvek naposledy editován 19.01. 2013 17:03

117.bulsara 19.01. 2013 20:06
Priznávam bez mučenia, že som v Bowieho diskografii analfabet a sám vlastním len 3 jeho štúdiovky, 2 výbery, jeden soundtrack a jeden živák, pri pokusoch hlbšie zdolať to množstvo položiek v jeho diskografii či už cez youtube či inde, len málo albumov som vydržal dopočúvať do konca ... Takže nemám mandát na dáke finálne závery ... Ale po tak dlhej dobe, čo som gramec odstavil - a nepočul ten starý vinyl - neviem sa nabažiť tejto prvotiny kapelky Tin Machine ... Arogantne sem dám, že je to pre mňa najlepší album na ktorom sa podielal David ... Ale každopádne sa neseknem, ak dodám, že je to to najtvrdšie, najhardrockovejšie, čo Bowie za svoju extrémne pestrú a dlhú kariéru vydal .... V kontexte toho čo plodil v 80-tych rokoch bol tento projekt šok. Stačí si pripomenúť, že predchodcom bol album "Never Let Me Down"(vydal v 1988 aj OPUS) ... A hoci to nebol prúser, keď si človek pustí tento debut Tin Machine, ktorý vznikol len 2 roky po menovanom, tak je to úplne iná metrická sústava, či rovno galaxia ... Niekde som čítal, že projekt Tin Machine predal doteraz cez 2 mil. platní. To neznie až tak tristne, ako tristne vnímam prijatie tejto suprovej platne ... Reeves Gabrels tu exceluje a i bicista zo súrodeneckej dvojice Salesovcov tu parádne mláti ... :-) Začali to nahrávať u Queen v Montreux ... Keď porovnám tú paralérne vznikajúcu i vydanú srágoru The Miracle, ešte viac v mojich očiach rastie aureola Bowieho-umelca ...

118.bulsara 19.01. 2013 20:50

119.simaaa 24.01. 2013 02:34
Myslim, ze Tin Machine II byla taky docela dobra. Jednicka vysla na LP s mensim poctem skladeb nez na CD, jedna reedice obsahovala dokonce i bonusovou skladbu navic. Album bylo take digitalne remasterovano v ramci Bowieho kolekce. Pokud si dobre vsimnete, prvni vydani na MC, CD a LP se lisi obalkou (clenove skupiny Tin Machine jsou na fotkach ruzne preskupeni). Dvojka vysla jen r. 1991 a remasterovana pouze jako mini vinyl replica. Album se velmi tezko shani jak na CD, tak na LP. Nektere skladby z nej byly remasterovany pro reedicni box Sound + Vision v r. 2003. Co se tyce obalu, mel dve varianty. Jednu britskou, jednu americkou. Americane z obalky vyretusovali penisy soch :) Zivak Oy Vey Baby mam jako prepis VHS na DVD. CD se nedavno objevilo na aukru, vzpominam, ze nebylo drahe, do 500 urcite :) Tin Machine take natocili nekolik zajimavych videoklipu. Na DVD nevysly, skoda. Urcite se jedna o nejrockovejsi veci, ktere Bowie udelal. Idealni by bylo znovu vydat jednicku i s dvojkou + DVD Oy Vey Baby jako krasne trojbaleni. Z dvojky mam nejradsi tenhle singl www.youtube.com

Příspěvek naposledy editován 24.01. 2013 02:52

120.simaaa 24.01. 2013 02:55
A kdyz uz jsme u toho Bowieho, videli jste uz obal na jeho nove album Next Day? Bowie se vzdycky (stejne jako Queen, Peter Gabriel a jini) pysnil velmi dobrymi obaly. Ale Next Day? Je to zklamani. Mozna to bude mit nejaky skryty vyznam, az budeme drzet v ruce booklet a rozbalime ho. Ale pochybuji... Prekryt obal stareho Bowieho alba Heroes nejakym mensim bilym ctvereckem s napisem Next Day? To vam udela kdekdo i v programu Malovani...

121.bulsara 24.01. 2013 07:27
www.youtube.com ... zaujímavý dokument. No ja som bol naskrz prekvapený, keď som niekedy v 1989 (?) (alebo to bolo až o rok? alzheimer nepustí ...) zbadal v jednom obchode v Trenčíne ten obal (dovoz z Juhoslávie) a rozpoznal som na ňom nášho Davida .... Nikde žiadne logo "David Bowie" len akési nič nehovoriace - nič nepripomínajúce "Tin Machine". Nikdy dovtedy nikde ani šuch sa mi o tomto "projekte" nedostalo do uší - nedostalo pred oči, tak zrejmý šok (vtedy) ... Ako čaro prekvapenia potom pôsobil fakt, že sa to LP rýchlo nemíňalo, takže som pár týždňov "chodil okolo neho", kým som vstúpil do toho rizika - prehrávať vinyl v predajni, to bolo pre mňa tabu. Dokonca som si dovolil taký luxus, že po úvodnej kúpe som si po dlhšom odstupe dovolil repete v predajni a kúpil ešte jeden kus a ten úvodný, horší (dáky praskot na pár miestach), "posunul" ...

122.bulsara 24.01. 2013 07:28
120. S ohľadom na fakt, že som už nikdy nič nečakal od Davida, tento detail sa mi zdá malicherný .... :)

123.dmac 24.01. 2013 10:18
Taky se mi to nelíbí, ale třeba jde jen o mystifikaci a obal bude vypadat trochu jinak. Singl k nové písničce má stejně řešený obal, ale je poznat, že na něm je překrýtá dnešní fotografie. Třeba to překrytí Heroes má jen avizovat podobnost s jeho "berlínskými" alby, videoklip je celý o tom, i když tam jsou vizuální motivy z Little Wonder. Ale to je jedno, vzhledem k poprasku, jaký tím Bowie vzbudil jak v Anglii tak USA je to znamení, že ten chlap pořád něco znamená. www.youtube.com

Příspěvek naposledy editován 24.01. 2013 10:19

124.simaaa 24.01. 2013 10:34
Take mi ten novy klip pripomnel tohle, je to z Madison Square Garden, kdyz Bowie slavil 50 :) www.youtube.com

125.bulsara 24.01. 2013 14:41
Zaujímavé ...

By Mr Paul Savory (Wrexham, UK) - See all my reviews
(VINE VOICE) This review is from: David Live (Audio CD)
David Live is for me a very hard listen. It took me years to venture to buy the cd and the vinyl came years after that. The band seem to be minimal. Obviously, this is exactly what David wanted but the "Motown/Phili" sound falls flat and does not deal justice to the well layered, up-beat originals.

The following info is designed to help new-comers to point them in the right direction for their own tastes.
The No. * rating is very personal to me and these ratings have never really changed in all the 33 years I've been listening to Bowie. They are how I rate the whole LP/cd compared to other BOWIE output.
During 1990 and 1991 EMI released digitally remastered cds under the title of "SOUND + VISION". Most had bonus tracks... some tracks are poor but some are worth getting.
The following list is not definitive but points out the most accessible cds to nubies of Bowie.

1967 DAVID BOWIE - try getting the DELUXE EDITION, or DERAM ANTHOLOGY (not as complete but a good collection). 60's pop / whimsical / musical hall / very folk. 2*
1969 SPACE ODDITY - Electric folk / folk / soft rock - just like Hunky Dory 5*
1970 - THE MAN WHO SOLD THE WORLD - Rock / hard rock - not unlike early Black Sabbath. 4*
1971 - HUNKY DORY - Folk / folk rock - just like Space Oddity 5*
1972 - The Rise And Fall Of Ziggy Stardust And The Spiders From Mars (aka ZIGGY STARDUST) Rock / glam rock 4*
1973 - ALADDIN SANE - Rock / glam rock 3.5*
1973 - PIN-UPS - 60's cover versions in rock / glam style. 2*
1974 - DIAMOND DOGS. An Orwellian style, bleak lyrics, up-beat rock and shades of soul hidden within. 5*
1974 - DAVID LIVE - The soul is starting to come thru. Not rock, more funk in style but without the funk... confusing !! 1*
1975 - YOUNG AMERICANS - Soul / funk 3*, but every time I play it I think hang on, this is 5* (confused again !!). Try and get the version with, "Who can I be now?", "it's gonna be me" & "John, I'm only dancing, again".
1976 - STATIONTOSTATION - The start of electronics can be heard here. Soul / soft rock 5* at least.
1977 - LOW - and enter BRIAN ENO. This is my fave LP. Bleak, depressing, alienisation and very electronic with quiet rock . 5* at least. Also see "Heroes".
1977 - "HEROES" - and BRIAN ENO. This is one of my fave LPs. Bleak, depressing, alienisation and very electronic with quiet rock . 5* at least. Also see LOW.
1978 - STAGE - live and brilliant but with fade-outs and gaps between songs. 4*. Life is tried to be pumped into some tunes which are, for me, left more barren and desolate.
1979 - LODGER - and more BRIAN ENO. A right mismash of sounds and tunes. Took me years to get into this LP. 3* Pop (in a word).
1980 - SCARY MONSTERS & SUPER CREEPS - and this is where I came in. Rock with hints of funk, depression and it contains "Up The Hill Backwards"... my all-time fave single (strange choice I know, especially when I adore Bohemian Rhapsody)
1983 - LET'S DANCE. Disco-esque / soft rock. 4*. This is Bowie's biggest selling LP.
1983 - ZIGGY STARDUST THE MOTION PICTUE. Rock/glam 3.5*
1984 - TONIGHT. See LET'S DANCE but only 1*.
1987 - NEVER LET ME DOWN - see TONIGHT but 2*
1989 91 - TIN MACHINE 1 & 2. Rock. Both 3*
1993 - BLACK TIE /WHITE NOISE Rock/pop with hints of modern R&B. 2*
1993 - THE BUDDHA OF SUBURBIA. Pop 3*
1995 - 1.OUTSIDE. God I was wetting myself to hear this when I heard it was the return of BRIAN ENO. God I was disappointed. It's a story LP (like Pink Floyd - The Wall) with only patches of brilliant music. 1*
1997 - EARTHLING. Not knowing what drum & bass is, the making of this cd documentary kept referring to it an D&B. I never got into it. 2*
1999 - HOURS... - pop / soft rock 5*
2002 - HEATHEN - pop / soft rock 4*
2003 - REALITY. Omg, it's 10 years old now. I hadn't realised he had a new cd out upon my return after a holiday. So it went into the shopping trolley my wife was pushing and it has never been very far away from the cd player. For me, I can hear shades of ALADDIN SANE. Pop / rock 5*
2013 - THE NEXT DAY. With it's altered "Heroes" cover ...(to be updated after its realease)

126.simaaa 24.01. 2013 17:27
125: Naposlouchal jsem vsechna tato alba Davida Bowieho... je to pro me manie...v tomto poradi - 1. misto: Queen, 2. misto - David Bowie, 3. misto - Paul McCartney. To jsou moji milacci. Za nejlepsi Bowieho obdobi povazuji 71-74, je to obdobi velkych rockovych hitu jako Rebel Rebel a vubec veci okolo Ziggyho Stardusta. Ktera alba jsi mel moznost slyset? Tusim, ze mas ve sbirce desku Let´s Dance, nebo se pletu? :)

127.simaaa 24.01. 2013 17:29
125: Nerozumim tomu hvezdickovani... 5 hvezdicek = super, 1 hvezdicka = slabe?

128.dmac 24.01. 2013 18:46
Já se "dostal" k Jonesovi až v r. 80, kdy měl v rádiu Ashes to Ashes a elpo Scary Monsters. Předchozí desky mě nikdy moc nebavily a třeba z Heroes mám rád jen tu instrumentální část. Další dvě desky po Monsters byly sice hodně popové, ale to nevadilo, všechny jeho alba z 90. let a násl. jsou pro mě však vynikající, Outside sice pořád hodně komplikované, ale ty další už perfektní. Byl jsem na všech jeho pražských koncertech, i na tom posledním, který po 20 minutách ukončil a mě to stálo 3 litry za dva lupeny na stání pod pódiem. Dejvide, jestli to čteš, tak sorry, ta koc, se kterou jsem tam tehdy byl mě sice pustila k H2O, ale jestli vyjedeš na tour zase, mohl bys brát v úvahu zklamání těch, co tam tehdy přišli, zalepili těžký love a pak museli utřít nos a udělat koncert zadara. Jasný?

129.bulsara 24.01. 2013 19:11
126. Ak si prihlásený a ak si na FB ťukni na "bulsaru" a dostaneš sa mu "do skladu" - keď sa tam trochu potúlaš ... Už pár mesiacov si tam tak priebežne okecávam svoje hudobné lásky-krámy a mám tam aj svoj mini-kútik o Davidovi ... :)

Příspěvek naposledy editován 24.01. 2013 19:18

130.bulsara 26.03. 2013 17:54
www.queenzone.com

... prišlo mi celkom (s ohľadom na ten nákupný nátresk koncom minulého roka) vhod, že sa edičné plány trošku utriasli ... Takže konečne WINGS OVER AMERICA & ROCKSHOW je na ceste ... a vidím - aj dáky Queen sa tam "na jar" rysuje .....

Momentálne by mal zo mňa merhaut radosť ... práve žeriem vrcholy Uriah Heep, ktoré som poctivo 40 rokov ignoroval .... Look At Yourself !!! a všetko predtým a kúsok potom (Demons & Wizards...). Wau, obzvlášť v podaní Sanctuary Records série!!! Prdel je, že kedysi som si myslel, že toto je Kiss :-D : www.youtube.com ...

131.simaaa 26.03. 2013 20:04
130: Dalsi Wings? Vyborne :) a kde jsi se o tech Wings docetl? a novyho Bowieho uz jsi slysel?

Příspěvek naposledy editován 26.03. 2013 20:07

132.bulsara 27.03. 2013 07:43
131. O Wings v tom prvom odkaze ... a niekde inde, napr. tiež tu - www.dmbeatles.com

Bowieho len kúsky ... ale dmac na FB ma priebežne informuje :D, takže nič (podstatné) mi (zatiaľ) nechýba ..., teda okrem fyzického albumu :)

133.bulsara 10.04. 2013 09:54
KONEČNE !!!!!!!!!!

ee271256dfaf58785d52-71506c57a53e8be6af72382b81deca5a.r30.cf2.rackcdn.com

www.dmbeatles.com

Příspěvek naposledy editován 10.04. 2013 18:08

134.simaaa 10.04. 2013 18:20
133: je to krasny, ale chtelo by to uz vsechna stara alba v digitalnim remasteringu, aspon jako jednodiskove verze, trva to vsechno nejak prilis dlouho :(

135.bulsara 10.04. 2013 18:33
Trvá, ale ak by som kupoval tie big "krabice", bol by som rád (a peňaženka obzvlášť), že je medzi nimi taký odstup ... :-) Odklad WOA som osobne privítal, doteraz mám z konca minulého roka položky, ktoré som ešte nestihol vybaliť ... Človek (ja) je ako nenažraté prasa, chce mať všetko, čo má rád a zo všetkých strán sa to naň v poslednej dobe sype ... Ešte šťastie, že Queen archív spravujú dementi, takže nič, čo by stálo za hriech s logom Queen dĺĺĺho nehrozí - Maylor robíte to geniálne - :-) ...

136.bulsara 12.04. 2013 12:26
Tak to je reedícia ako krava ... Sir Paul to mŕtvolám z QPL opäť raz kráľovsky natrel ...

www.youtube.com

... a to som zvedavý na blu-ray verziu "Rock Show" v júni ... www.amazon.co.uk ... jééé ono je to celééé! Boha to je niečo, wau!

Příspěvek naposledy editován 12.04. 2013 13:22

137.Ptr 21.04. 2013 11:01
www.youtube.com

Black Sabbath - God Is Dead? - novej singl.

Taky vám to připadá k uzoufání ucouraný - až k nudnosti? Kdyby to mělo o dvě tři minuty míň, vůbec nic by se nestalo... End Of The Beginning je bohužel velmi podobná. :(

Jinak, pokud bude znít albová verze úplně stejně, tak Rubin je opět v roli zvukovýho kata.

138.bulsara 21.04. 2013 14:54
Jo nuda k uzoufání ...

139.bulsara 25.05. 2013 22:41
Mýlim sa? Ať ... Pre mňa najlepší koncertný záznam zo sedemdesiatych rokov predošlého storočia - obraz+zvuk+obsah+legendárny status+úplnosť+MCCARTNEY!!!+McCulloch!!! O necelý mesiac na BLU-RAY !!!

www.youtube.com
stránky [1] 2

Navigace: Queen - Královská legenda: Fórum - Ostatní umělci, revivaly: Na jaké placky se těším :-)