Forum
| lickerman: Foo Fighters - aktuality, tvorba | 13.11. 2008 20:16 | |
Tak co? Uz jste si nekdo udelal radost?:)
www.empiremusic.cz
Ochutnavky vypadaji vy-bo-rne!
cz.youtube.com
cz.youtube.com
cz.youtube.com
cz.youtube.com
Příspěvek naposledy editován 30.08. 2011 23:41
www.empiremusic.cz
Ochutnavky vypadaji vy-bo-rne!
cz.youtube.com
cz.youtube.com
cz.youtube.com
cz.youtube.com
Příspěvek naposledy editován 30.08. 2011 23:41
| 1. | bulsara | 17.11. 2008 01:54 |
... moc ich nebude, na Foo tu "letíme" dvaja - traja ... a hoc som pred dákym mesiacom - dvoma tu na to dával linky, sám ešte nad tým "neradujem" ... holt iné priority ...
| 2. | PavelRokyta | 05.08. 2011 18:11 |
Foo Fighters - Back and Forth
Tak sem právě viděl asi nejlepší hudební dokument (subjektivně samozřejmě). A jak už sem někde čet v nějaký recenzi, že i někdo kdo tu kapelu vůbec nezná tak se mu ten dokument bude líbit. U nás bych to přirovnal k Mńága - Happy End nebo Spinal Tap.... akorát že ty byly fiktivní.
Tak sem právě viděl asi nejlepší hudební dokument (subjektivně samozřejmě). A jak už sem někde čet v nějaký recenzi, že i někdo kdo tu kapelu vůbec nezná tak se mu ten dokument bude líbit. U nás bych to přirovnal k Mńága - Happy End nebo Spinal Tap.... akorát že ty byly fiktivní.
| 3. | lickerman | 09.08. 2011 08:45 |
2: Souhlas, super dokument. Doporucuji take Garage tour - www.youtube.com .. V obou pripadech je videt jejich sympaticky pristup, na nic si nehraji.
| 4. | lickerman | 23.08. 2011 19:06 |
Jedno zajimave video z cervencoveho koncertu FF na Milton Keynes Bowl (mimo jine i s Rogerem, ktery si zahral Cold Day In The Sun).
Dave se nedavno vyjadroval ke vsem tem predpridavkovym pauzam, jake je to zbytecne divadylko, kdyz radsi muzou bez prestavky hrat. Tady na pauzu sice doslo, ale opet originalne pojatou. Po odchodu z podia kapelu zabirala po celou prestavku backstage cam, Dave, Taylor a spol. se pres ni (po svem:)) na dalku s divaky (65 000 po dva dny - vyprodano) dohodli na poctu pridavku - www.youtube.com
Cold Day In The Sun s Rogerem (a skvelym komentarem pred pisni :)) - www.youtube.com
Příspěvek naposledy editován 23.08. 2011 19:14
Dave se nedavno vyjadroval ke vsem tem predpridavkovym pauzam, jake je to zbytecne divadylko, kdyz radsi muzou bez prestavky hrat. Tady na pauzu sice doslo, ale opet originalne pojatou. Po odchodu z podia kapelu zabirala po celou prestavku backstage cam, Dave, Taylor a spol. se pres ni (po svem:)) na dalku s divaky (65 000 po dva dny - vyprodano) dohodli na poctu pridavku - www.youtube.com
Cold Day In The Sun s Rogerem (a skvelym komentarem pred pisni :)) - www.youtube.com
Příspěvek naposledy editován 23.08. 2011 19:14
| 5. | bulsara | 24.08. 2011 08:10 |
Zábavní hošíci :), škoda, že už dlho nenahrali album, ktorý by ma nenudil :( ... teda po In Your Honor ... a to vrátane Greatest Hits (žiaľ) ... A furt a furt doteraz žiadny koncerný album ... nepochopiteľné ...
| 6. | lickerman | 29.08. 2011 19:44 |
Tak a ted chlapci propaguji sve severoamericke turne parodii Body Language:) Naprosto famozni zalezitost, padnul jsem okamzite ze zidle:)
EDIT: Necenzurovana verze uz je i primo na YouTube - www.youtube.com
Příspěvek naposledy editován 30.08. 2011 23:39
EDIT: Necenzurovana verze uz je i primo na YouTube - www.youtube.com
Příspěvek naposledy editován 30.08. 2011 23:39
| 7. | Q+PR2008 | 30.08. 2011 19:12 |
6: Fantastic! :-D Lepší než černošky :-)
| 8. | lickerman | 24.09. 2011 23:16 |
RT/BM behem koncertu FF v ramci iTunes Festivalu 2011 - www.youtube.com
Příspěvek naposledy editován 24.09. 2011 23:17
Příspěvek naposledy editován 24.09. 2011 23:17
| 9. | bulsara | 25.09. 2011 01:41 |
To bude ten koncert, kde Dave "upratoval" v hľadisku? Isto. Tuším tam robili video pre čosi z poslednej onej ... Taylorovi H. to akosi blbo spieva-lo ...
| 10. | lickerman | 25.09. 2011 02:22 |
Jop, je to presne ten - www.youtube.com
| 11. | lickerman | 07.05. 2012 12:24 |
| 12. | bulsara | 07.05. 2012 13:23 |
Smazal bulsara
| 13. | lickerman | 08.08. 2012 13:39 |
Tak Dave si ve svem dome vystavuje kudrnacovy spodary: and that’s Brian May’s underwear, we hang it above the door like mistletoe..
LOL :) www.fooarchive.com
Příspěvek naposledy editován 08.08. 2012 13:40
LOL :) www.fooarchive.com
Příspěvek naposledy editován 08.08. 2012 13:40
| 14. | Q+PR2008 | 08.08. 2012 15:34 |
No to je nápad :-D
| 15. | lickerman | 10.08. 2012 13:54 |
Report z pětadevadesátého a koncertu na Brumlovce:) www.ireport.cz
Příspěvek naposledy editován 10.08. 2012 13:54
Příspěvek naposledy editován 10.08. 2012 13:54
| 16. | lickerman | 16.08. 2012 02:08 |
Po alespoň částečném vzpamatování se přidávám pár fotek a klipů (obyčejný kompakt, žádné zázraky to nejsou).
FOTO (včetně na pódiu představených potomků): plus.google.com
KLIPY: Arlandria - www.youtube.com / Walk - www.youtube.com
Pánové byli sice řádně vybučeni za propastnou mezeru od poslední návštěvy (17 let je holt 17 let), ale odvděčili se dokonalým, dvou a půl hodinovým splněným snem. Hala kromě vrchních rohů a spodních, na poslední chvíli odblokovaných sektorů zaplněná, atmosféra nad očekávání výborná. Hromadně se část sedícího diváctva zvedla hned od prvního kousku, od dalších se už i tancovalo v uličkách. Překvapilo mne, že kromě těch nejznámějších kousků se spousta lidí chytala i na ty z Wasting Light.
Dodám jen stručných pár poprvé: ještě na žádném koncertě jsem se tak fyzicky nezničil a nevyřval, nikdy mne ani nedostihly tak silné emoce. Když došlo na Times Like These nebo později Best Of You, byl jsem jak rozkřáplá skořápka. Kyby ještě zahráli Auroru, netuším, co by se mnou bylo :)
Z toho co Dave během koncertu naznačil se zdá, že letos už jen odjedou těch pár vypsaných koncertů a opět se zavřou do studia.
Příspěvek naposledy editován 16.08. 2012 02:57
FOTO (včetně na pódiu představených potomků): plus.google.com
KLIPY: Arlandria - www.youtube.com / Walk - www.youtube.com
Pánové byli sice řádně vybučeni za propastnou mezeru od poslední návštěvy (17 let je holt 17 let), ale odvděčili se dokonalým, dvou a půl hodinovým splněným snem. Hala kromě vrchních rohů a spodních, na poslední chvíli odblokovaných sektorů zaplněná, atmosféra nad očekávání výborná. Hromadně se část sedícího diváctva zvedla hned od prvního kousku, od dalších se už i tancovalo v uličkách. Překvapilo mne, že kromě těch nejznámějších kousků se spousta lidí chytala i na ty z Wasting Light.
Dodám jen stručných pár poprvé: ještě na žádném koncertě jsem se tak fyzicky nezničil a nevyřval, nikdy mne ani nedostihly tak silné emoce. Když došlo na Times Like These nebo později Best Of You, byl jsem jak rozkřáplá skořápka. Kyby ještě zahráli Auroru, netuším, co by se mnou bylo :)
Z toho co Dave během koncertu naznačil se zdá, že letos už jen odjedou těch pár vypsaných koncertů a opět se zavřou do studia.
Příspěvek naposledy editován 16.08. 2012 02:57
| 17. | Mr.Scully | 16.08. 2012 08:38 |
lickerman - podle videa odhaduju, že jsem seděl tak deset řad nad tebou, podobný úhel.
Čtyřstovkový sektory zaplněny z poloviny, zbytek vyprodáno - odhaduju tak 14000 lidí? Moc pěkná atmosféra.
Sice mě sralo, že kolem furt běhala ochranka, ale jsem zkušenej vlk... video se mi povedlo moc pěkný, jsem na něj pyšnej. Ještě zremasteruju zvukovou stopu a hodím komplet koncert na youtube :-)
Čtyřstovkový sektory zaplněny z poloviny, zbytek vyprodáno - odhaduju tak 14000 lidí? Moc pěkná atmosféra.
Sice mě sralo, že kolem furt běhala ochranka, ale jsem zkušenej vlk... video se mi povedlo moc pěkný, jsem na něj pyšnej. Ještě zremasteruju zvukovou stopu a hodím komplet koncert na youtube :-)
| 18. | lickerman | 16.08. 2012 11:32 |
17: Tak to je paráda, těším se! :)
Byli jsme ve 102ce. Ta ochranka tam lítala jak ztřeštěná kvůli lidem v uličkách - každou chvíli je odklízeli. Ale moc platný jim to nebylo :)
Byli jsme ve 102ce. Ta ochranka tam lítala jak ztřeštěná kvůli lidem v uličkách - každou chvíli je odklízeli. Ale moc platný jim to nebylo :)
| 19. | Mr.Scully | 16.08. 2012 12:10 |
Jojo, já byl taky ve 102, akorát vejš, cca 22. řada. Nejvíc mě bavila "protikuřácká hlídka", to musí bejt hodně potupnej job mít tuhle barevnou vestičku na sobě, vypadat důležitě a říkat lidem, aby nekouřili.
Utekla mi akorát první minuta intra, protože jsem zapnul kameru a jednak se mi to automaticky přeplo na foťák (což mi trvalo chvíli zjistit) a jednak se mi automaticky zapnul světelný reflektor, což pro hidden taping není vůbec dobrý start :-))) Pak jsem ho konečně vypnul a mohl začít natáčet.
Utekla mi akorát první minuta intra, protože jsem zapnul kameru a jednak se mi to automaticky přeplo na foťák (což mi trvalo chvíli zjistit) a jednak se mi automaticky zapnul světelný reflektor, což pro hidden taping není vůbec dobrý start :-))) Pak jsem ho konečně vypnul a mohl začít natáčet.
| 20. | lickerman | 16.08. 2012 12:20 |
No mne pobavili svou vytrvalostí. Vyhánět pařící lidi během přídavků, to jsem nechápal. Ne tedy přímo u nás, ale v protějším sektoru je tam zpracovávali neustále.
Hromada lidí si co jsem koukal stěžovala na ne zrovna dobrý zvuk (hlavně sektor stání), ale řekl bych že u nás v pohodě. Teda vyjma Boba, ten fakt slyšet nebyl.
Hromada lidí si co jsem koukal stěžovala na ne zrovna dobrý zvuk (hlavně sektor stání), ale řekl bych že u nás v pohodě. Teda vyjma Boba, ten fakt slyšet nebyl.
| 21. | Mr.Scully | 16.08. 2012 12:25 |
No Bob byl naprosto příšernej. Mně je fuk, jestli je to legenda, ale já slyšel akorát hradbu kytar a nesrozumitelné náznaky vokálů. A když ten jeho hodinový set skončil, tak jsem doslova měl pryč polovinu sluchu, to jsem snad ještě nezažil. Naprosto tragický zvukař.
Na FF to bylo v pohodě. Ne výborné, ale standardní (na O2 arénu). Na akusticky výborné koncerty by člověk musel chodit asi do jiných hal.
Na FF to bylo v pohodě. Ne výborné, ale standardní (na O2 arénu). Na akusticky výborné koncerty by člověk musel chodit asi do jiných hal.
| 22. | lickerman | 16.08. 2012 12:32 |
21: Taky tak, po jeho setu jsem slyšel jen něco jako vzdálenej ruch z lidí.
| 23. | lickerman | 16.08. 2012 12:45 |
Setlist - www.setlist.fm
Po 17 letech s omluvou :) - www.youtube.com
Potomci do hajan - www.youtube.com .. I am a fucking dad .. :)
Rope - www.youtube.com
The Pretender - www.youtube.com
My Hero - www.youtube.com
Learn To Fly - www.youtube.com
Walk - www.youtube.com
These Days - www.youtube.com
In The Flesh? - www.youtube.com
Best Of You - www.youtube.com
Times Like These - www.youtube.com
Dear Rosemary (+ Bob Mould) - www.youtube.com
Winnebago - www.youtube.com (raritka ze singlu This Is a Call, naživo hraná po 16 letech)
Příspěvek naposledy editován 17.08. 2012 12:18
Po 17 letech s omluvou :) - www.youtube.com
Potomci do hajan - www.youtube.com .. I am a fucking dad .. :)
Rope - www.youtube.com
The Pretender - www.youtube.com
My Hero - www.youtube.com
Learn To Fly - www.youtube.com
Walk - www.youtube.com
These Days - www.youtube.com
In The Flesh? - www.youtube.com
Best Of You - www.youtube.com
Times Like These - www.youtube.com
Dear Rosemary (+ Bob Mould) - www.youtube.com
Winnebago - www.youtube.com (raritka ze singlu This Is a Call, naživo hraná po 16 letech)
Příspěvek naposledy editován 17.08. 2012 12:18
| 24. | PavelRokyta | 16.08. 2012 17:45 |
Zvuk na ploše byl fakt bídnej. Kolikrát sem měl problém vůbec rozeznat co hrajou za song (zpěv se někdy úplně vytratil) a to mám FF docela naposlouchaný. Ale je fakt, že na ploše sem snad nezažil v O2 nikdy dobrej zvuk. Nejlepší byl asi Waters, ale to sem stál až vzadu těsně za zvukařem.
| 25. | Mr.Scully | 16.08. 2012 17:56 |
Ono na sezení to není moc lepší. Asi jednou v životě jsem v O2 byl ve čtvrtém patře (Elton John) a všude kolem byla ozvěna, vůbec mě ten koncert nebavil.
Možná snad jedině přímo naproti pódiu by to mohlo být vcelku OK.
Možná snad jedině přímo naproti pódiu by to mohlo být vcelku OK.
| 26. | lickerman | 16.08. 2012 18:42 |
Přesně, je to jak kdy. Kupříkladu na Roxette jsme na ploše byli snad zas jedinými, kdo aspoň trochu slyšeli. I ze záznamů bylo potom poznat, že lidi na sezení neměli šanci slyšet jakýkoliv vokály.
| 27. | PavelRokyta | 18.08. 2012 11:56 |
Na Roxette jsem byl přímo pod pódiem a na zvuk si nemůžu stěžovat. Jedna z mála vyjímek kdy se v O2 zvuk dal snýst.
| 28. | zdenek.r | 24.08. 2012 09:34 |
www.ireport.cz
Recenze z O2
Recenze z O2
stránky 1