Navigace: Queen - Královská legenda: Fórum - Novinky: Co je v plánu

Forum

--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky [1] [2] 3
LG: Co je v plánu25.01. 2007 15:21
Vzhledem k tomu, že se poslední dobou objevují informace o dalším turné skupiny Queen se Brian nechal slyšet, že informace o koncertování v květnu nejsou pravdivé.
Budou s Paulem pokračovat v nahrávání materiálu s cílem vydat něco nového pokud možno koncem tohoto roku.

(Příspěvek byl vložen ze sekce Novinky, odkud můžete přidat komentář i bez registrace ve fóru.)

201.Lada 22.02. 2007 10:53
194:Není náhodou slap i v albové verzi Radio Gaga? Myslím, že i v Cool Cat John párkrát zaslapuje... V Buenos Aires při intru ke Keep Yourself Alive je slap určitě... Ale jinak máš pravdu, John tuto techniku nijak neprožíval, jeho síla byla v přesnosti a melodičnosti...

202.Breakthru 22.02. 2007 10:56
Jasný, Johnův přínos pro Queen je stejně důležitý jako např. Rogerův nebo Brianův. O tom není pochyb, nicméně mi tam John chybí nejméně.)) Jinak pro mně je sound Queen hlavně Freddieho hlas a Brianova kytara, i když bych ji asi mezi jinými moc nepoznala...

203.andilek-filipek 22.02. 2007 10:57
201: přesně tak, ještě bych asi přidal - nevím jak bych to líp řekl - čuch na riffy? prostě cit pro tvoření chytlavých rytmických riffů...

204.Lada 22.02. 2007 13:28
201: A ještě jsem zapoměl na slap v No Turning Back!

205.Ondřej M* (194.228.23.10) 22.02. 2007 15:52
194: ano ... naprosto souhlasím, Johnova basa je sakra důležitá, vždyť když Brian hraje jenom mezizpěvový vyhrávky tak celou muziku dělají škopky a basa. A věřte mi, že jiná basa by písničku úplně změnila k nepoznání - můžete hrát jazzovou basu, funky basu, rockovou basu, metalovou a úplně změníte ráz písničky, rytmus. Basu nepodceňovat a Johna pochválit.. :o)

206.Janek 22.02. 2007 18:03
194: Ano, jde pouze o zert, tak uz nemusis doufat :-)

207.Mr. Bad Guy 23.02. 2007 01:59
200: OK. Jen že tady v téhle kapelce je zrovna basa minimálně stejně důležitá.
203: A taky čuch na kopírování? Mám namysli nahrávku, kterou tu kdysi prezentoval Michal.

208.andilek-filipek 23.02. 2007 09:12
207: ježiši no a co? ať si tam klidně hraje jenom basa a nic víc, mně to je uplně šumák. Každej tady pochopil, že jsem zmínil jenom jednu jedinou skladbu. To nemá s tou kapelou samotnou nic společnýho. A za další, ať mi ten, co složil tu nahrávku, o které mluvíš, ukáže kromě ní další skvosty, který by se aspoň přiblížily tomu, co složil, nebo zahrál John Deacon. Jakože zrovna Another One Bites The Dust nepovažuju za nějakou geniální věc, i když chytlavost riffu tomu opravdu nechybí. Nehledě na to, že sice podobnost tam je, ale když srovnáte dnešní popový songy, tak to je jeden jako druhej a ta podobnost mezi sebou je tam mockrát větší. Jako co se mi tady snažíš dokázat? Co máš proti Johnovi? ;-) Přebral Ti holku?
stránky [1] [2] 3

Navigace: Queen - Královská legenda: Fórum - Novinky: Co je v plánu