Forum
| dmac: Lidové noviny | 28.01. 2005 09:03 | |
Ve včerejších lidovkách, tzn. ve čtvrtek 27. ledna 2005 je celá jedna strana venovaná Queen. Nekoupil jsem jen to, protože jsem to v rozrušení málem roztrhal, ale teta je odbírá a v pondělí je zájemcům oscanuju. O co jde - zaujme velká fotografie Queen, stará 21 let - přesně ta stejná, jako na obalu singlu Radio Ga Ga (www.queenpicturehall.com q24rgg.shtml)- tj. zleva Brian, FM, John a Roger. Úplně vlevo od ní je přilepena další fotka, v cca stejné velikosti - chlápek v brýlích a je pod ní dopsáno - Paul Rodgers. Jenomže, FUCK, to není PR, ale Roger louka Taylor !!! Fotka stará asi 7 let. Na stejné stránce je ještě obrázek z vystoupení Bri/Rog/PR na Brit awards a na první pohled jsou si oba trochu, ale fakt jen trochu, podobní. Autorem celé stránky je blb, který píše mj., že Under pressure je z desky Flash Gordon z r. 81 a že a že Innuendo vyšlo v době, kdy Queen "už moc nekoncertovali". Další články o Queen na jdete na webu lidovek, a to přímo na lidovky.centrum.cz Mnou komentovaný článek tam ještě není, ale pokud se neobjeví sám, opíšu a dodám.
| 1. | dmac | 28.01. 2005 09:08 |
Ještě dodávám, že se autor článku zašťiťuje informacemi z jinak velmi dobrého internetového slovníku www.allmusic.com, ale jeho nesmysly tam v žádném případě nejsou, přesvědčte se sami na:
www.allmusic.com
www.allmusic.com
| 2. | LG | 28.01. 2005 11:05 |
The Miracle ('89) a Innuendo ('89) ... hmmmm, fakt to psal idiot, ktery si musel s vymyslenim takovych hovadin pridelat tolik prace, nez kdyby to jen opsal...
| 3. | zdenek.r | 28.01. 2005 11:42 |
nebyl to nekdo z Redakce na Nove? :)
| 4. | simaaa | 28.01. 2005 12:58 |
Taky tam pisou, ze skupina vznikla v r.1972
Ja myslel, ze uz kolem r.1970
Ja myslel, ze uz kolem r.1970
| 5. | Mr.Scully | 28.01. 2005 13:39 |
1970/1971.
| 6. | zdenek.r | 28.01. 2005 14:40 |
LN: Svět nyní čeká, co zbylo z Queen bez Freddieho:
lidovky.centrum.cz
LN: Queen se poprvé chystají do Prahy:
lidovky.centrum.cz
lidovky.centrum.cz
LN: Queen se poprvé chystají do Prahy:
lidovky.centrum.cz
| 7. | Willl | 28.01. 2005 15:25 |
Teď jsem si to v LN přečetla. Ten pisatel se tam ale vyřádil: Prý "pohled na zbrunátnělé tváře kytaristy Briana Maye a bubeníka Rogera Taylora nebude asi nic moc, ale na druhou stranu...." fakt Debil s velkým D (omlouvám se za ten výraz, ale jinak to nazvat nelze)
| 8. | Michal | 28.01. 2005 15:53 |
to je holt blbec, no... Nejhorsi je to, ze takhle to nejaky dement napise a lide co nevedi pravdu to sezerou :o/ Bozeeee- nesnasim pitomceeeee! Je aspon videt, jak dela svou praci zodpovedne... Sakra- jdu si dat kafe, jinak budu zase cely den paff
| 9. | Michal | 28.01. 2005 16:10 |
media jsou proste media, ale na druhou stranu- vcera jsem byl po skole v hospode a hralo tam radio beat- hral icelkem dobre jak vzdy a najednou Fat Bottomed Girls- myslel jsem, ze jde o tu znelku, ve ktere to take chvilicku hraje (kdo to poslouchate, tak jiste znate- kdo neposloucha, tak jde proste o znelku, kde mimo jine zazni FBG a pak neco jako radio beat- normalni znelka radia :o), ale opravdu to byl cely song a aby toho nebylo malo, tak hned jako druhy sel Scandal!!! To jsem jako fakt cumel, ze to hrajou- pak kdyz to dohralo, tak rikali, ze to byli Queen a jejich ne moc znamy Scandal- o koncertu nerekli nic, ale ... Hrajou je tam psoledni dobou casteji- mozna, ze uz to zacina :o)
| 10. | Mr.Scully | 28.01. 2005 16:10 |
Roger zloustnul v tvari hodne, ale Brian ne. Takze ten novinar castecne ma pravdu a castecne nevi, o cem blaboli.
| 11. | Willl | 28.01. 2005 16:16 |
Brunátné tváře má téměř každý, kdo křepčí na pódiu pod světly reflektorů, mladých kapel nevyjímaje. Každýmu je přece jasné, že v 57 letech (resp. 55) nemůže vypadat jako zamlada, když vážili každy 50 kg. i botama. Na mne to působí dojmem - jste staří, tak neotravujte a běžte do důchodu. Jenže ono to v tom není, Bri a Rog jsou prostě rockeři, muzikanti a nemohou bez toho existovat.
| 12. | simaaa | 28.01. 2005 16:56 |
Lidi v novinach nemaji moc prehled a prekrucuji si informace jak chteji.
Ja kupr. nedavno cet v novinach clanek o Petru Novakovi, kde taky pletli pate pres devate. Napr. tam bylo napsano, ze se Petr Novak stal jednou Zlatym slavikem...=) nectou mezi radky a rekl bych, ze nektere veci nectou ani do konce =) jak se jim hodi
Ja kupr. nedavno cet v novinach clanek o Petru Novakovi, kde taky pletli pate pres devate. Napr. tam bylo napsano, ze se Petr Novak stal jednou Zlatym slavikem...=) nectou mezi radky a rekl bych, ze nektere veci nectou ani do konce =) jak se jim hodi
| 13. | Monika | 28.01. 2005 17:45 |
Tak uplny fuj byla i tato veta - Dá se říci, že do Prahy zavítá nejslavnější revivalová kapela současnosti ...bylo jich tam vic, nevim, jak vas, ale me ten clanek normalne urazil !
Add 9: My mame v praci pusteny radio Petrov, hraji tam dost cesky, byl to napad sefky. Trvalo me, nez jsem si na neho zvykla, predtim jsme meli Krokodyla (Brnaci znaji), ale zjistila jsem, ze prave tady hraji Queen denne, i stary pisnicky, napr. Somebody to love ...a hodne i z Freddieho solovek - In My Defence, Love Kills... Dokonce zahrali i Under Pressure (rah mix), takze uz proti tomu radiu neprotestuju a mlcim :o))
Add 9: My mame v praci pusteny radio Petrov, hraji tam dost cesky, byl to napad sefky. Trvalo me, nez jsem si na neho zvykla, predtim jsme meli Krokodyla (Brnaci znaji), ale zjistila jsem, ze prave tady hraji Queen denne, i stary pisnicky, napr. Somebody to love ...a hodne i z Freddieho solovek - In My Defence, Love Kills... Dokonce zahrali i Under Pressure (rah mix), takze uz proti tomu radiu neprotestuju a mlcim :o))
| 14. | Titan_66 | 28.01. 2005 17:47 |
Jojo Radio beat tedka hraje Queeny casto. Maj holt dobrej vkus.
| 15. | Michal | 28.01. 2005 18:03 |
FU lidovky!!! Death on two leags 4u
| 16. | dmac | 31.01. 2005 13:24 |
I na www.interkoncerts.cz najdete "odborníky" - narazil jsem tam na parádní nesmysl o naší oblíbené partě. Vybírám a komentuji:
1. Poslední turné Queen proběhlo v roce 1986 a bylo zastaveno z
důvodu Mercuryho nemoci.
Turné nebylo vůbec zastaveno, normálně proběhlo a poslední
koncert se uskutečnil 9.8.86 v Knebworth Parku/Stevenage. O
Mercuryho nemoci věděl tehdy snad jen on sám a první spekulace v
bulvárním tisku se začaly objevovat až v r. 89. Správně by tedy
věta měla skončit po udání letopočtu 1986. Dál je to nesmysl.
Přehledně (včetně vzpomínek diváků) to najdete na:
www.queenconcerts.com
2. Nyní Českou republiku nemine a skladby jako Bohemian
Rhapsody nebo Radio Gaga by konečně mohly dostat ten správný
rozměr.
No, správný rozměr ty písničky měly s Mercurym snad vždycky, ne ?
S Paulem Rodgersem dostanou dejme tomu JINÝ rozměr. Navrhuji proto
z výše uvedené věty vyhodit TEN SPRÁVNÝ a nahradit slovem JINÝ.
1. Poslední turné Queen proběhlo v roce 1986 a bylo zastaveno z
důvodu Mercuryho nemoci.
Turné nebylo vůbec zastaveno, normálně proběhlo a poslední
koncert se uskutečnil 9.8.86 v Knebworth Parku/Stevenage. O
Mercuryho nemoci věděl tehdy snad jen on sám a první spekulace v
bulvárním tisku se začaly objevovat až v r. 89. Správně by tedy
věta měla skončit po udání letopočtu 1986. Dál je to nesmysl.
Přehledně (včetně vzpomínek diváků) to najdete na:
www.queenconcerts.com
2. Nyní Českou republiku nemine a skladby jako Bohemian
Rhapsody nebo Radio Gaga by konečně mohly dostat ten správný
rozměr.
No, správný rozměr ty písničky měly s Mercurym snad vždycky, ne ?
S Paulem Rodgersem dostanou dejme tomu JINÝ rozměr. Navrhuji proto
z výše uvedené věty vyhodit TEN SPRÁVNÝ a nahradit slovem JINÝ.
stránky 1