Navigace: Queen - Královská legenda: Fórum - Novinky: Zazní na turné nová skladba?

Forum

--- Pouze přihlášení uživatelé můžou přispívat do diskuze ---stránky 1 [2]
LG: Zazní na turné nová skladba?28.02. 2005 20:09
Z brianova rozhovoru pro rakouské noviny Kurier, který byl publikován 27. února vyplynulo několik základních poznatků:
- takový zájem o lístky (který jsme prožili i tady v Česku) je velmi překvapil,
- je v plánu také letní open-air koncert,
- Roger a Brian budou doplňovat Paula Rodgerse se zpěvem a fanoušci uslyší také Freddieho,
- turné má hlavičku Queen, protože Brian a Roger jsou Queen
- skladby z repertoáru Queen budou převyšovat počet skladeb od Rodgerse,
- přibudou další koncerty, včetně USA,
- hudby bude dost, možná jedna nebo víc nových skladeb.

Interview s Brianem Mayem (Kurier, Rakousko 27.2.2005):

KURIER: Napadlo tě někdy, že by ses pod hlavičkou Queen někdy do vídeňské Stadhalle vrátil?
B: To nebylo nikdy v plánu. Queen jsem naprosto ze svého života vypustil, kromě našeho muzikálu We Will Rock You. Ale pak jsem dostal pozvánku na Fender Festival a zahrál si tam mimo jiné s Paulem Rodgersem. Později jsem toto společné vystoupení poslal na pásce Rogerovi Taylorovi a i on z toho byl nadšený. Několik týdnů poté Queen a Paul Rodgers vystoupili na Hall Of Fame v Londýně. A podle nás to stálo za zkoušku – a ono to zafungovalo, ta chemie mezi námi a pak jsme si uvědomili, toho může být mnohem víc.

KURIER: V současné chvíli toto turné převyšuje v prodeji pouze turné U2.
B: Doufal jsem, že pár lidí tím oslovíme, ale že prodáme největší evropské haly v rekordní době, je téměř neuvěřitelné.

KURIER: Proč tedy nejsou další koncerty navíc?
B: Toto turné bylo naplánováno spontánně a v mnoha městech jsme mohli vzít pouze to, co zbylo mezi ostatními koncerty; a můžeme také hrát omezený počet koncertů v řadě,a bychom šetřili Paulův hlas. Ale probíráme nějaké další termíny pro venkovní koncerty v létě.

KURIER: Proč John Deacon na tomto turné nehraje?
B: Samozřejmě by to bylo skvělé, kdyby s námi na turné byl. Ale vybral si odpočinek. Takže my s tím nemůžeme nic dělat. John si užívá života daleko od hudby a byznysu, ale samozřejmě v našich srdcích zůstává, stejně jako Freddie!

KURIER: Bez Freddie Mercuryho, bez Johna Deacona – někteří vás kritizují za jméno Queen.
B: Je to Queen, protože Roger Taylor a já jsme Queen! Chceme hrát skvělou muziku, skvělou rockovou muziku. Nyní cítíme, že s Paulem Rodgersem ji můžeme přednést, rockovou hudbu, která na hudební scéně dlouho chybí. A to by kritici mohli respektovat. Zvlášť, když se podívají na prodejnost vstupenek.

KURIER: Bude Paul Rodgers jediným zpěvákem turné?
B:Ne, Roger a já budeme přebírat vokálové party také. A občas zazní i Freddieho hlas.

KURIER: Uslyšíme také tvojí oblíbenou "Bohemian Rhapsody"?
B: To je velmi obtížné rozhodnutí, které jsme ještě neudělali. Protože je to až příliš freddieho dítko. Takže Paul se musí rozhodnout, zda ji chce zpívat nebo ne. Ale naštěstí nemáme pouze tento kousek. Takže tou nejtěžší věcí tohoto turné není : ‚co budeme hrát?’, ale „co vynecháme?“. Ale určitě budeme hrát víc skladeb Queen než od Free a Bad Company.

KURIER: Už je to 19 let, co jsi nebyl s Queen na turné. Na které skladby se těšíš nejvíc?
B: "All Right Now" a "Can't Get Enough Of Your Love" a všechny ostatní skvělé skladby od Paula Rodgerse! To je opravdové potěšení a nejskvělejší věc na tomto turné, být schopen zahrát skladby z jeho velké kariéry. Je to víc vzrušující, než hrát naše skladby. Ale teď, díky Paulovi jsem znovu objevil skvělé skladby Queen. A ani Freddie mi nebyl tak blízko jako teď v posledních dnech.

KURIER: Je toto turné poslední kapitolou Queen, nebo nový začátek?
B: Toto turné značí ne konec ságy skupiny Queen, ale je to nový začátek. Toto partnerství s Paulem Rodgersem nám otevírá spoustu nových dveří – dveří které nám byly doteď tak dlouho zavřené. Budou další koncerty, také v USA, kde jsme nehráli od roku 1982. A možná bude i nová hudba, s Paulem Rodgersem. A možná už něco z toho zahrajeme na tomto turné.

Interview: Thomas Zeidler

(Příspěvek byl vložen ze sekce Novinky, odkud můžete přidat komentář i bez registrace ve fóru.)

1.Monika 28.02. 2005 20:29
Samy dobry zpravy, jedna lepsi nez druha :o))))

2.Klára 28.02. 2005 21:17
Jojo, to teda jo :) Já už se taaaak těšim :) Každopádně díky za ten článek, zajímavý počtení :)

3.Titan_66 28.02. 2005 22:31
Hmm zajimavy, uz se nemuzu dockat. Akorat doufam ze tech skladeb od Free a Bad Company bude co nejmene :-)

4.Hannibal (83.208.68.180) 28.02. 2005 22:50
tak tenhle clanek mi zni jako hudba Queen v mojich usich :))) doufam, ze z ty otazky ohledne vokalu vypliva, ze Brian a Roger a Paul (popr. Freddie) budou JEDINY vokaly.

5.Michal 28.02. 2005 23:01
Sakra- Queen jsou proste super... Doufam, ze to budu moct opakovat i po koncertech ;o)

6.Mr.Scully 01.03. 2005 08:10
Hannibal - a kdo jinej by mel zpivat? Spike spis krakora, tak jedine basak a ten myslim nezpiva. Vlastne jeste Jamie - ten urcite bude zpivat backing vocals taky.

7.Hannibal (83.208.68.180) 01.03. 2005 09:36
Mr. Scully: no myslel, jsem aby tam nebyli nejaky dalsi backing vocals treba jako v Hall of Fame.. myslim, ze kdyz budou i backing vocals zpivat POUZE Brian a Roger, tak to bude lepsi.

8.Mr.Scully 01.03. 2005 10:44
Ne, jestli myslis britskou Hall Of Fame, tak zadny zensky na turne nebudou, neni treba se obavat :-)

9.Hannibal (83.208.68.180) 01.03. 2005 11:21
Mr.Scully: tak to jsem rad, ze to slysim.. diky za dalsi z rady dobrych zprav :)

10.dmac 01.03. 2005 12:04
Tady někdo stojí o nové skladby, když ty dvě natočené pro Mandelův koncert nestály za nic? Já chci slyšet několik hitů + pár písní ze strších desek, které jsou od Rogera a Briana. K tomu 2-3 od PR a bude vymalováno.

11.Mr.Scully 01.03. 2005 12:19
dmac - myslim, ze treba Invincible Hope a The Call nejsou spatne - mozna malinko nedodelane, ale v zivem podani maji v sobe velkou energii.

12.Michal 01.03. 2005 12:24
Nerekl bych, ze staly za nic, spis byly proste psane pro Mandeluv koncert a tak to take vypadalo- nikam se je ani nesnazili procpat. Souhlasim se Scullym- ty songy jsou celkem dobre- mne se libi hodne- hlavne The Call se mi moc libi...

13.LG 01.03. 2005 12:27
Co se tyce IH a TC, tak jsem je slysel, ale ze bych mel nekdy snahu si je pustit znova to ne. Cela tahle akce byla/je takova krecovita a podle toho vypada i ta hudba - alespon takovy pocit z tech zive zahranych skladeb mam.

14.Michal 01.03. 2005 15:16
Jo, jak rikam- psane pro Madeluv koncert... Ale i tak se trebas mne osobne libi :o)

15.andilek-filipek 01.03. 2005 17:14
toho všeho já se nebojím, spíš mám obavy o BoRhap. prostě napíšeme Paulovi, že jestli ju nebude zpívat, tak ať si nás nepřeje... Beru si do první řady nějaký vajíčka, rajčata... ještě někdo nějakej nápad? :)

16.LG 01.03. 2005 17:41
Naopak bych v tom hledal pozitivum. Kdyz to nezahraji, znamena to "hele lidi, ja si na to fakt netroufam", vajicka, rajcata, to je vazne smesne, i kdyz napsane v zertu.

17.Monika 01.03. 2005 20:40
Kdyby nad tou BoRap tak nepremysleli, tak by ji urcite Paul zazpival (po svym, samozrejme), ale moc se ohlizi na Freddieho. Ja nevim, ale me by i docela zajimalo, jak by se s tim popral...

18.Ondra (193.179.70.1) 01.03. 2005 21:22
Sem se chtel zepata, jak je to ted s autorskyma pravam na BoRhap, neprevedl je Freddie pred svou smrti na nejakou nadaci s bojem proti AIDS??? Mozna se mi to jen zdalo, vazne si to uz nepamatuju :-/

19.Monika 01.03. 2005 22:01
To byl vytezek, ne? Ja taky nevim :o)

20.another.world 01.03. 2005 22:05
Když ji nezahrají, tak si to dáme jako vlastní přídavek. Zazpíváme to B+R+P na rozloučenou. Neříkejte mi, že když začne takových 20 lidí zpívat BoRhap, tak že se zbytek haly nepřidá. Z 95% jí lidi musí znát.

21.Michal 01.03. 2005 22:17
Tak kotel se prida urcite a to uz par lidi je- jako uvidi se pred koncertem- ska uz tady padali setlisty co se bude zpivat :D
Freddie Bohemku urcite na nikoho nenapsal- vysla nejaka specialni edice, z ktere se prodalo hodne a vytezek sel na onu nadaci.
Ja kse tady tak uvazuje o Paulove prednesu BoRhap, me by spis zajimalo, jak se vyporada s baladickymi pisnickami...

22.another.world 01.03. 2005 22:23
Já bych řekl, že se s tím vypořádá celkem v pohodě. Když si pustíš WATCh v jeho podání, tak ne že by to zrovna byla balada, ale ten pomalý začátek si výrazně upravil po svém a nasvědčuje to tomu, že i ty balady zvládne.

23.Michal 01.03. 2005 22:29
Jo, to mas recht- to jsem si neuvedomil :o)) Ja vlitnul rovnou do "mamaaaaa, just killed a man" :o))

24.Mr.Scully 02.03. 2005 09:12
Autorska prava prevest nemuzes, autorstvi ti nikdo nikdy neupre. Muzes maximalne prevest vlastnicka prava (nebo jak se to jmenuje), ale ani to se nestalo - na nadaci byl jen preveden vytezek z veskereho prodeje singlu BoRhap/TATDOOL.

25.lucka (85.70.108.19) 02.03. 2005 11:00
Zajímavé , poslechněte si tyto písně v japonštině . Mám pocit že při WATC každým okamžikem spáchá harakiri. www.supermusic.sk

26.Yash 02.03. 2005 12:04
No nevim ja tak nadšenej nejsem...jdu na Queen a ted me Brian "uklidni" ze pocet skladeb Queen bude prevysovat Rogersovy...uufff.Cekal snad nekdo neco jinyho, mysli tim jako 15:14 ???? A pak jeste rekne, ze se nejvic tesi na vsechny skladby od Rogerse...newim proc ale zacinam toho chlapka mit cim dal vic "rad" (Rogerse). Newim co tim Brian sleduje, nadruhou stranu zacina mit vek na to aby obcas zapominal co rika...:)

27.Mr.Scully 02.03. 2005 12:23
Brian tim sleduje hlavne svuj osobni zajem - jemu uz se nektere jeho vlastni skladby ohraly a samozrejme ho laka zahrat si Rodgersovo veci. Doufam, ze si vzpomene i na zajem fanousku a ten pomer bude treba 20:5.

28.Michal 02.03. 2005 14:49
jj, to si muzou z Rodgersem hrat nekde v garazi :o)) Ja takovy zajem jako Brian nemam :o)))
ad Japonske Queen- nejlepsi je stejnak Flash :D :D

29.Lada 02.03. 2005 16:27
Vratim se k nazvu tohoto topicu - "Zazni na turné nova skladba?" Pokud ano, ani si toho nevsimnu, protoze ji nerozeznam od tech Rodgersovych......

30.Monika 02.03. 2005 16:40
Ale snad jo, Queen styl se nezapre :o)

31.andilek-filipek 03.03. 2005 00:50
Musím nesouhlasit se Scullym. Brian si zadne skladby neohral, co to meles :-)) A za druhe 19 let jako Queen nehral na zadnym turne, je uplne nejvic nadrzenej na to, az znovu zahraje queenovsky kusy nazivo. neni pravda, ze by je mel ohrane. kravina

32.Mr.Scully 03.03. 2005 08:20
Ne, stojim si za puvodnim nazorem - kdyz zahrajes Now I'm Here zhruba 650 krat v zivote na koncertu a All Right Now zhruba petkrat, tak te ta druha skladba proste jako kytaristu laka vic. I kdyz Now I'm Here asi neni uplne spravny priklad, protoze Brian ji ma rad. Ale neni to vylozene o tom, ze by nechtel hrat skladbu X od Queenu, ale proste v tu chvili ho skladba Y laka vic, protoze je to pro nej vyzva.

33.Mi Lena (84.244.118.42) 03.03. 2005 09:43
teda, lidi, asi se zeptám jako úplnej debil, ale prostě se v tom nemůžu vyznat... hledám, na kterým albu je All Right Now a Can´t Get Enough Of Your Love, ale nemůžu to najít.

34.bulsara 03.03. 2005 09:47
...pozri diskografiu Free.

35.Michal 03.03. 2005 10:12
Ja bych rekl, ze nejvice je nadrzenej na fanousky :o)

36.andilek-filipek 03.03. 2005 10:45
Zásadně nesouhlasím s Mr.Scullym :-) Oháníš se tady tím, že když ji člověk zahraje 650, tak už ho pak nebaví? Aha, takže 650 je jakési maximum a pak už ho to jako nebaví, jo? takže 649x ano, ale 651x už ne... Zamysli se, když to hrál 650x a bavilo ho to, tak ji zahraje 1000x a bude ho to bavit pořád stejně. navíc platí argumenty, co jsem uváděl v 31.

37.bulsara 03.03. 2005 10:49
Ad 34. All Right Now - album Free "Fire And Water", 1970 (v tých časoch top 5 hit v UK, začiatkom 90-tych rokov no.1 v UK;
I Can´t Get Enough Of Your Love - debutový album Bad Company "Bad Company", 1974 (v tých časoch no.1 hit v USA)...

38.Mr.Scully 03.03. 2005 10:57
Filipe, nezkresluj moje argumenty :-) Neni zadna pevne dana hranice, ale proste minimalne u Briana plati, ze ho lakaji nove veci, zahrat si skladby svych idolu apod. Mozna hraje vsechny skladby Queen rad, ale nejvic nadsenej je, kdyz si zahraje treba neco od Hendrixe, protoze je to pro nej vyzva. Dej mu na vyber Radio Ga Ga nebo Little Wing a uvidis, ze by radsi hral to druhe.

39.andilek-filipek 03.03. 2005 11:06
Martine, já nezkresluju Tvoje názory, jen je jemne priostruju, abych ukazal, ze Tvoje cesta je spatna :-) Nikdo tady nestoji o Radio Ga Ga, ale proste jde o to, ze uz je uplne jedno, jestli tu skladbu zahraje 650x nebo 6846546556874x. Jde o to, jestli je dobra, nebo ne. jestli jo, tak ho bude bavit 150 let. A takovych je 90% queenovskych songu.

40.andilek-filipek 03.03. 2005 11:08
A tuplem kdyz jde o to, zahrat si takovou svoji skladbu po 19 letech na vlastnim turne... A dalsi vec je, ze nechapu, proc by pro Briana nemela byt vyzva, zahrat veci, ktery zahral 650x, jeste lip, jinak a bravurneji, nez doposud... To je uplne stejna vyzva, jako zahrat si novou vec. Jenze navic tady prave hraje to, co jsem rikal, ze je doslova nadrzenej si konecne zahrat queeny na turne. predstav si, ze bys 19 let nesukal a predtim sukal 650x:-) je to to samy:-)

41.Yash (62.209.216.2) 03.03. 2005 11:18
No lol, kam jsme se to dostali, asi je pravda, ze Brian si radeji zahraje novou vec, ale kdyz teda jede po devatenacti letech na turne, fanousci vsude vyprodaj haly behem par dni a on do rádia rekne ze se na turne Queen tesi nejvic na skladby Rogerse tak nechapu jestli si ve sve naivite neuvedomuje ze tim par fanousku, tesicich se na ostry kytary v Hammer to fall trochu sklame, nebo jeslti chce list do *** Rogersovy. Ja uz se na ten koncert budu divat trosku jinak, kdyz nektery pisnicky vlastne hraje z "povinnosti"

42.andilek-filipek 03.03. 2005 11:32
No a přesně tak to právě podle mě není :-)

43.another.world 03.03. 2005 11:53
Já bych řekl, že to jeho prohlášení bylo tak trochu nešťastné. Samozřejmě se těší na Queenovský věci, ale vyznělo to jakoby se těšil jen na ty "nový". Souhlasím, že hrát něco 650x na koncertu musí být otrava, protože to není jen zahrát to 650x na podiu, ale za ta léta minimálně 1000x během zkoušek na turné a v průběhu turné. Jeho prohlášení bylo slušné vůči Rodgersovi, ale ne vůči fandům Queen. Asi bude pravda, že některé skladby Queen se mu tak trochu omrzely, protože i na solo tours zahrál převážně ty "novější" a Hammer to Fall si předělal skoro k nepoznání. Zas na druhou stranu nemůžou hrát většinu koncertu z alb The Miracle - Made In Heaven, protože tam zas tolik písní, které se hodí na koncert, není. Dokonce ani na A Kind Of Magic není z čeho moc vybírat a aby koncert měl min. 2h a když věnujou 20% Rodgersovi, tak musí zaznít poustu věcí, které už hráli "650x".

44.Willl 03.03. 2005 12:26
Stále jsem se nezbavila pocitu, že Brianovi pořád nedošlo (nebo nechce dojít), že on je nyní hlavní osobností Queen a co se od něho v té souvisloti očekává - že ponese hlavní tíhu a odpovědnost. On je prostě tak strašně slušný (což může být dáno i angličtinou jako jazykem), že to hraničí s naivitou nebo nevím už, jak to napsat. Mohlo to být i špatně přeloženo, ale spíš si myslím, že to tak opravdu řekl. Uvažuji nad tím, že je asi tak nadšený z toho, že na někoho kápli, s kým si rozumí, že z tohoto plácá ty nahoře uvedený nesmysly. Jako že -"se nejvíce těší, až si zahraje něco od Free" apod nebo "že díky Rogersovi znovu objevil některé skvělé skladby Queen!!!". Prostě bere to pouze ze svého pohledu muzikanta. Jeho samotného to asi bude víc bavit, ale (a už se dostávám k jeho úloze, kterou od něj spousta fandů očekává), měl by si teď hodně dát pozor na to co řekne. Fandi Queen vykoupili haly kvůli písním Queen a kvůli Freddiemu a ne kvůli Rogersovi a jeho písním.
Lepší by bylo říct:"připravíme skvělý koncert, do kterého dáme některé velmi povedené věci od Rogerse, které si velmi rád zahraji".A Bylo by.

45.Soňa 03.03. 2005 12:54
Nejspíš je z toho všeho dost nervózní. Já bych byla taky před tolikati koncertama po takové době. Musí být šťastnej, že to všechno znovu začíná(myslím tím vystupování a tak..)...a když je člověk šťastnej, tak plácá různý věci...Ale je tam ještě Roger..ten to tak nenechá:))

46.Michal 03.03. 2005 14:32
nj, take jsem nebyl stastnej z toho co Brian rekl, jestli to teda rekl. A je fakt to co rika Will. Na druhou stranu ale musi vedet, ze tam lidi nejdou na Rodgerse, takze se spis podle me spatne vyjadril... Na druhou stranu- dokazu si predstavit, ze kdyz neco hraju 650x (to cislo neni vycucane z prstu, ale odpovida cca poctu koncertu, ze?), budu mit asi vic chuti zkusit si po tech letech zahrat na turne i neco jineho- sak on nikdy moc nikde nehostoval- tady to ma jakoby cele turne :o) Na druhou stranu- 19 let je preci jen 19 let- to uz by trosku natesenej bejt mohl :o))))

47.Mr.Scully 03.03. 2005 14:53
Now I'm Here jsem vybral jako suverenne nejcastejsi skladbu, na turne Queen zaznela tak 600 krat (plus minus - jednou jsem to i pocital, ale to cislo jsem uz zapomnel) a Brian ji hral i na solove draze.

Natesenej po 19 letech urcite bude, tak snad se mu postavi... sestipence.

48.Michal 03.03. 2005 15:12
Hehe- akorat se bojim, aby to po tech 19ti letech nebylo moc rychle :D

49.Ptr 03.03. 2005 16:42
Právě proto, že nebudou chtít opakovat dokola to samý, tak myslim, že hlavní těžiště repertoáru bude ve věcech z posledních desek Freddieho, které už nemohl zpívat naživo.

50.Michal 03.03. 2005 18:16
jo jo Ptr. Mne je nejak jedno co zahrajou- miluju uplne vsechno :o) Ale meli by dat nejake poradne silne pisnicky- TieYMD bych bral, urcite nesmi chybet LOML, UP, WATCH, slow HTF bych chtel moc slyset! No a Liar by byl tez sen... No a z tech co hrat nemohli- Innuendo, Show Must, Machines hrat mohli, skoda ze byla jen jako intro. Somebody by Paul urcite tez zvladnul. Atd, atd, atd... No, kdyz tak na to koukam, tak by toho vlastne bylo hodne :o)) No, necham se prekvapit

51.Monika 03.03. 2005 19:29
No, hlavni teziste z pisnicek, ktery nehrali byt nemuze, kdyz tech je mnohem min nez tech, ktery uz jsou 650x hrany :o)
Taky se necham prekvapit a doufam, ze hodne mile !!

52.bakso (213.81.129.114) 03.03. 2005 20:00
neviete preco sa koncert v budapesti tak dobre nepredava?lebo u nas na drhorak su este vstupenky,a rad by som tam isiel,bo praha mi nevysla......len nechcem ryskovat,ze nas tam bude 10 aj zo vsetkymi na podiu......neviete ako to je zo zaujmom tam?

53.PavelRokyta 03.03. 2005 20:26
já to vidím takhle. Sou tři, takže na Paula připadá jedna třetina písní....asi se stím musíme smířit...Kdyby tam byl i John možná by to byla jenom čtvrtina, ale to sou jen spekulace....

54.Michal 03.03. 2005 21:12
to bakso: Abych rekl pravdu, tak me prodej ve Vidni a Budapesti hodne prekvapil- cekal jsem, ze ty listky budou hned pryc, protoze Queen uz tam vystupovali- ve Vidni dokonce nekolikrat... Ale treba prave to je ten duvod, proc lidi, proste na Queen + PR nejsou :o/ Tenkrat to byl pojem a proste "kapela svobody"- ne ze bych tohle zrovna rad pouzival, ale asi na tom neco pravdy bude- ty lidi si jich uzili a uz to asi pro ne nebude nidk yono :o/ - muj nazor...

55.Monika 03.03. 2005 21:44
Jo, Michale, to me ted taky napadlo. Je to fakt, oni je zazili v puvodni sestave, takze nejaka "nahrazka" je asi nelaka ...My jsme vdecni aspon za to.

56.roberto2 04.03. 2005 11:08
Paradni Interview

57.duhac (81.95.102.60) 04.03. 2005 16:18
uvolnili sa este posledne vstupenky na koncert. Predaj v sazke a na sazkaticket.cz... Este ich je 500

58.duhac 04.03. 2005 17:26
bakso> neboj sa poznam dost slovakom co ide do budapesti, myslim si ze do zaciatku koncertu sa vypreda aj budapest

59.Yngwie (217.112.168.110) 05.03. 2005 14:04
Lidi neblaznete,bez Freddieho to nema cenu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kdy uz to konecne pochopite!!!!!!!!!!!!!§
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

60.Monika 05.03. 2005 14:37
Vsak si tam nechod, ale nas nech.

61.Hannibal (83.208.68.180) 05.03. 2005 15:55
Yngwie: Monika ma pravdu, nikdo te nenuti, abys tam chodil. Me taky nikdo nenuti, ale stejne tam pudu :-P

62.andilek-filipek 05.03. 2005 16:35
Je toto normalni? :)

63.andilek-filipek 05.03. 2005 16:36
Ja mam Freddieho rad, a prave proto tam pujdu :-)

64.roberto2 05.03. 2005 19:29
To se mi snad jenom zda...

65.Monika 05.03. 2005 20:20
Jo, to asi vsem ... blbci jsou vsude. Nechci teda nikoho urazet, ale v tomhle pripade me snad omluvite.

66.Mr.Scully 06.03. 2005 14:15
At nam treba polibi *****, my tam budeme a on nam radost kazit nebude :-)

67.Michal 06.03. 2005 17:41
Pro ty tupy/ jednoduchy, kteri nechapou (jako treba Yngwie), znamenaji hvezdicky v prispevku vyse "prdel", cili- "at nam treba polibi prdel"... Myslim, ze werdsay s tema Jimama mel pravdu ;o)

68.Ondra (212.111.5.106) 07.03. 2005 10:44
59-Kazdy ma pravo na svuj nazor, ale myslim, ze ho porad dokola opakovat nemusis, uz me to zacina taky tak trochu prudid :-(.

69.Soňa 07.03. 2005 13:30
59: Jdi si vylívat srdce někam jinam!!!

70.David (212.11.100.108) 08.03. 2005 15:39
Lepší slyšet Queen bez Freddieho a Johna než ji neslyšet vůbec. Jenom to bez nich už nebude ta stará dobrá Queen.

71.duhac (62.168.67.202) 08.03. 2005 21:15
vyzeea to ze maju uspech, pridavaju dalsie a dalsie koncerty, dokonca open-air, jeden ma dokonca v holandsku kapacitu az 55 000 ludi, no pekne sa rozbiehaju....

72.duhac (62.168.67.202) 08.03. 2005 21:22
odporucam sledovat stranky ako: web.quick.cz
alebo www.queentour2005.wegotit.at. na tychto strankach sa dozviete vsetko aktualne a ovela rychlejsie ako napriklad tu. Bez urazky....

73.Mr.Scully 09.03. 2005 08:15
Anebo www.QueenConcerts.com, ti jsou rozhodne rychlejsi nez queenlegend ;-)

74.Enthor (194.213.41.2) 09.03. 2005 08:47
Scully:že by malá reklama??:))

75.Sweety 09.03. 2005 08:54
Scully: Že by velké sebevědomí?;oD OK, promiň. Nemohla jsem si odpustit malý rýpanec:o)

76.LG 09.03. 2005 09:06
Autor queenlegend preci spolupracuje se Zeidlerem, coz me docela rozesmalo :) Stranky jsou nechutne propagovane na queenzone a kdyz mam byt uprimny, uroven maji mizernou, krome okamzitych jednoradkovych novych zprav.
Duhac: ten rozhovor tady prelozeny ani necti, pockej si na nej jinde, jestli se dockas.
Queenconcerts ma koncerty v domene, takze by bylo divne, kdyby se tomu Scully peclive nevenoval :)

77.Mr.Scully 09.03. 2005 09:35
Enthor/Sweety :-))) Malilinka reklamka :-))) Ne, neodpustil jsem si jen male rypnuti. Stranky Queenlegend se sice snazi byt poctive aktualizovany, ale obsahove i formou jsou tezce zacatecnicke a prilis self-propagovane, jak rika Libor :-)

78.another.world 09.03. 2005 09:59
Viděl bych to tak, že Queenlegend čerpá z Queenconcerts a z tohoto diskuzního fora. Spolupráce se Zeidlerem podle mých info spočívá v tom, že autor mu napíše, co se děje tady u nás (což určitě Zeidlera k smrti zajímá) a toť ta spolupráce. Kdybych měl seřadit stránky podle aktuálnosti tak 1) brianmay.com 2) queenconcerts.com 3) ty ostatní, který to od nich obšlehnou...

79.Mr.Scully 09.03. 2005 10:05
Co se tyce turne, tak Zeidlerova stranka je asi nejaktualnejsi. Ja mam ty ruzne informace, odkazy a fotky prakticky ve stejny cas jako on, ale musim preci jenom v praci pracovat :-) takze aktualizaci webu delam treba az po dvou dnech. Jak to proste vyjde.

80.LG 09.03. 2005 10:51
.. a to nekteri nechapou a mysli si, ze toto je nase prace. Je, ale navic.

81.duhac (81.95.102.60) 10.03. 2005 12:57
je uplne jedno ci ma nova sprava jednu vetu alebo desat, ale je to novinka a je spomenuta na tych strankach. Ale tu nic. Vlastne nic poriadne sa tu o turne este nepisalo. A clanok je predsa prelozeny aj na queenlegend, a mam taky pocit ze tam bol zverejneny v tom istom case ako tu.

82.Mr.Scully 10.03. 2005 14:50
Problem queenlegend je dost naivni "hra na profesionalitu", snaha vypadat za kazdou cenu dulezite, i kdyz stranky jsou delane priserne. Pak je klidne mozne, ze prinese nejakou novinku relativne brzo, ale ztracene body tim uz zpatky neziska. Odkazy na download primo na soubory z Rienovy stranky, to taky neni moc fer.

83.Michal 10.03. 2005 15:29
No jako ja nechci nic rikat, ale tak kua duhaci to info sem pis sam, ne? Ja se nechci nikoho zastavat nebo tak, ale vem si ze LG tohle dela sam a jeste ke vsemu (jak uz tu bylo receno) chodi do prace... Kdo ma linej zadek, tak at si vysi na jednom zdroji, kdo ne- ten si to info najde sam jinde (jako treba ty), ale tak nekritizuj stranky, ale pricin se sam a pro ty s linym zadkem sem hazej info ;o)

84.Soňa 11.03. 2005 12:12
:o))))

85.Yngwie (217.112.168.110) 12.03. 2005 12:51
Tak pardón.Nemusíte mne hned urážet.

86.Yngwie (217.112.168.110) 12.03. 2005 15:45
A navíc skupinu Queen Založil Freddie Mercury A ne Brian a Roger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

87.Yngwie (217.112.168.110) 12.03. 2005 15:48
Znáte někdo Petra Lukaše ze Zlína??????????????????????To je taky Blázen do Kráalovny

88.Monika 12.03. 2005 16:41
Blbost, Freddie jim dal jmeno, Roger a Brian byli uz davno predtim.

89.Yngwie (217.112.168.110) 12.03. 2005 17:11
Však jo,ale Freddie založil Queen Zlato.

90.Monika 12.03. 2005 17:18
Chces tady ted resit, ze Freddie uz neni a podobny veci, se kteryma se uz nic neda delat? Brec si, ale zivot jde dal. A jestli si myslis, ze diky tvymu prispevku c.59 vsichni naraz prodame listky a budem 16. dubna drepet doma, tak to ses spletl! Hawk

91.Yngwie (217.112.168.110) 12.03. 2005 17:52
Smti F.M pro mne Zivot taky skoncil

92.Michal 12.03. 2005 18:43
hehehehehe- MultiJim- Back In The War :DDD
hehe- ty jsi hnup, ale to uz jsem ti rikal :o))) To ne ze pises neco, co se mi nelibi, ale protoze pises nepravdive hlouposti, "zlato" ;o)

93.another.world 12.03. 2005 19:23
Já bych ho vůbec neřešil! My prostě uvidíme 3 legendy (B+R+P) na jednom podiu s velmi dobře sestavenou doprovodnou skupinou a hrající ty největší pecky rocku, zatímco Mr.Yngwie si doma toho 16.4. pustí CD s Freddiem a bude si říkat: "Ti volové dali 1350kč a ani neslyší Freddieho, já nedal nic a slyším ho". Ale my všichni víme, kdo na tom v tom okamžiku bude líp... Nebo ne?

94.Michal 12.03. 2005 20:53
hehehe- a to CD s Freddiem bude mit jiste vypalene :D

95.Yngwie (217.112.168.110) 12.03. 2005 22:05
Od queenu mam vse v originalu plu Freddieho

96.Yngwie (217.112.168.110) 13.03. 2005 07:54
vaše chováni je nepřijatelné.Clověk řekne svuj názor,a vy ho začnete ihned ponižovat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To co jsem řekl o Freddiem jsem řekl
Protože to tak citim a omlouvám se všem,které to urazilo.
Ale omlouvám se vám taky za to,že jsem navštivil tuto
stranku,jelikož tato stránka neni věnována
skupině Queen kterou tvoři F.M , B.M , R.T , J.D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale je věnována skupině Queen kterou tvoři
B.M , R.T a P.R!!!!!!!!!!!!!
Cili polovina kapely,a proto ji nelze nazvat kapelou Queen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale doprovodnou kapelou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jaké by to asi bylo, pokud by se Queeni pohádali,a meli by se rozdělit na dva
tábory
Tabor.1.F.M , J.D
Tabor.2.B.M , R.T
A proto je naprosto logické,že na jmeno
kapely Queen neá právo žádný z táboru!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dokažte opak milánci!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!
Takže jdu na stránku,která se
zabivá kapelou Queen Kterou
tvoři F.M,B.M,R.T,J.D!!!!!!!!!!!
Pápápápápápápápápápápppppápápáá

97.King_Rat 13.03. 2005 10:12
Nestacim se divit,jak slepy jsem do teto chvile byl...jeste ze se tady nasel clovek,ktery nam zaslepencum otevrel oci...(nechce nekdo koupit listek na Queen:o)
Bohuzel Yngwie odesel na stranku opradovych fandu Queen a tudiz asi ani nemelo a nema smysl to dal komentovat...

98.Michal 13.03. 2005 11:13
aaaaaaaaaaah- uz vim jak se citil Artus, kdyz vypil svaty gral- konecne! Mam stejny pocit jako King_Rat- prave jsem se napil a musim se za sebe stydet... [pYNGWIEn] je muj gral- aaach...

99.Michal 13.03. 2005 11:20
hele lamo, ja nevim jestli jsis toho vsiml nebo ne, ale Freddie s Johnem se nedali na skauting a neodjeli za medou Bedou taborit do Yellowstone Park, ale Freddie umrel, John odesel do duchodu => nedoslo k zadnemu konfliktu nazoru, prav ci cehokoli jineho- proste pulka skupiny je mrtva- to vi kazdy a tez kazdy vi, ze ti pravi Queen uz to nikdy nebudou... Ale jmeno Queen stale existuje a Brian s Rogerem maji plne pravo delat to, co delaji (jestli budou chtit pod jmenem Queen vydavat nove desky- to uz bych byl jaksi proti, ale ted je to uplne v poradku).
A ted neco pro tebe: Jsi hloupej a slepej- nedivas se na to realne, ale dle tvych predstav Queen = FM, coz vubec neni pravda a sam Freddie by to tak nechtel, takze se mu nevysmivej...
Prestan nas krmit svymi pubertalnimi moudry (i kdyz je fajn, ze nas mladych Queen posloucha porad dost). Proste a jednoduse- vse to co pises jsou jen kecy a hlouposti, zrozene ve tvych vysnenych predstavach. Takze uz prestan krmit a jdi na ty stranky, kde najdes best of Queen fans...
BTW: Ty jsi nam zacal vnucovat svuj nazor, tak se nevztekej, jinak dostanes na zadek!
BTW2: Tato stranka je predevsim pro normalni lidi- teda- to jsem rekl spatne- jiste tady nejsou zadna pravidla a o diskriminaci se neda mluvit uz vubec! To ne! Jenze valna vetsina lidi, navstevujicich tento web, je normalni. Proto asi nenalezas nikoho s podobnym nazorem- hadej co chci rict?
BTW3 (jsem hnusnej): Ja jen doufam, ze ta jina stranka, ktera se zabiva skupinou Queen, je nijak nemlati nebo neco takoveho- to bych byl smutny...

100.Mr.Scully 13.03. 2005 12:45
Yngwie - dam ti dobrou radu. nech si spravit klavesnici. Vzdycky, kdyz chces napsat vykricnik, tak se ti jich napise asi tricet. To bude urcite chyba hardwaru. Jenom uplne vymasteny debil by totiz pro vyjadreni emoci tolik vykricniku a otazniku pouzival umyslne.

Anebo se na tohle forum radsi uplne vyser, protoze to forum te svou inteligenci trosku predci...
stránky 1 [2]

Navigace: Queen - Královská legenda: Fórum - Novinky: Zazní na turné nová skladba?